HAKKARİ ADLİYESİ
Sözleşmeli Şoför Uygulama Sınavına Katılacaklara İlişkin Sorgu Ekranı

T.C.
HAKKARİ
ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ 
ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI

  Sözleşmeli Şoför Uygulama Sınav Yeri, Tarihi ve Saati


                Sorgulama Sonucunda Adayların 22.04.2022 tarih ve saat 10:00 'dan itibaren uygulama sınavı Hakkari Adliyesi Bahçesinden başlanarak belirlenen güzergah doğrultusunda yapılacak olup başvuranların belirtilen tarih, saat ve yerde hazır bulunmaları gerekmektedir.

                  Sorgu ekranında, Başvuru Durumu "KABUL" yazan adaylar şoför uygulama sınavına katılacaklardır.

               
                Geçerli bir Nüfus Cüzdanı, ehliyet veya pasaport vs. gibi yanında olmayan adayların uygulama sınavına KESİNLİKLİ ALINMAYACAĞI, 

             Uygulama sınav sonuçları hakkari.adalet.gov.tr internet adresinde yayınlanacaktır. Uygulama sınavına hak kazanan adaylara, sınav sonuçlarına ilişkin ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

              Belirtilen gün ve saatte hazır bulunmayanların mazeretleri KABUL EDİLMEYECEKTİR. 

              Adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır İLANEN duyurulur.11.04.2022

              

   NOT:   

  -Bakanlık ilanındaki EK-1/A,B,C,D,E,F listelerde yeri, sayısı, unvanı ve niteliği belirtilen sözleşmeli pozisyonlardan birden fazla adalet komisyonuna veya birden fazla unvana başvuru yaptığı tespit edilen adayların ve başvuru şartlarına haiz olmayan başvurular komisyonumuzca reddedilmiş olup buna ilişkin düzenlenen tutanak ayrıca ilan edilecektir.

  -Söz konusu ilanın " Özel Şartlar" başlıklı II. maddesinin “F” bendinde: “Hizmetin özelliğine göre Karayolları Trafik Yönetmeliğinde yapılan, 17.04.2015 tarihli ve 29329 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan değişiklik uyarınca 1 Ocak 2016 tarihi öncesi itibariyle en az B sınıfı,  1 Ocak 2016 tarihi sonrası itibarıyla ise en az D1 sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.” İbaresi yer almaktadır.        Buna ilişkin sürücü belgesinin geçersiz olduğu tespit edilen adayların başvuruları Komisyonumuzca reddedilmiş olup düzenlenen tutanak ayrıca ilan edilecektir.

 -KPSS puanı 70'ten aşağı olan adayların  başvuruları değerlendirmeye alınmamıştır.  

NOT: Sorgu Ekranı Kullanılırken ''Bilgilerinizi Kontrol Edin'' gibi bir uyarı aldığınız takdirde Ad ve Soyadınızın tamamını ''büyük veya küçük'' harf kullanarak yazmanız gerekmekte olup,sayfanızı yenileyerek tekrardan giriş yapmanız gerekmektedir.

 

KPSS Taban Puanı: 77,74654

Aday Sorgu Ekranı

Sınav sonucunu sorgulamak için tıklayınız.